Intresseanmälan och NGF Kick Off 1.2 inför FSG Festivalen – inhiberad pga Coronaviruset

Vi har en stor ”happening” på kommande! Nämligen FSG festival i Närpes den 12-14 juni!

Festivalen samlar gammal som ung för att uppträda med olika gymnastikuppvisningar. Drott kommer att delta i akrobatik massen som heter We are Golden och koreografin är gjord av NGF:s Carina, Emma och Ida Björkman. Klicka på namnet, så kommer ni till videorna av programmet. Det är roligt att vara med i ett massprogram och det blir ofta jättefint när man är 200-300 gymnaster som uppträdare med det. Denna uppvisning är utomhus på söndagen 14.6 och man övar tillsammans med andra gymnaster under både fredag och lördag. Olivia Käldström och Emilia Ståhl kommer att leda och träna in detta program hos oss.

Vi är inbjudna till NGF:s kick off som hålls nu inkommande lördag 1.2 kl 11-12 i Lilla Björnen i Stjärnhallen. Man kan fara dit och vara med och testa på programmet, helt gratis och utan anmälning till festivalen.

Den slutliga anmälan har deadline 15.3 och görs via Hoika (vårt medlemsprogram). Mer om det senare för den som vill anmäla sig. Anmäl gärna ert intresse nedan och det betyder att ni hör till de som kommer att få fortsatt information om festen och våra egna övningar; e-mail adress är därför viktig! Vi ber om ursäkt för att språkinställningarna på blanketten varierar. Anmäl intresse senast 16.2!

Anmäl intresse och eventuella kommentarer/frågor här >>

Året inleds med instruktioner av samtliga festivalprogram vid Norrvalla den 26.1 i samband med Gymnastikens dag. Alla program instrueras i 80 min och det är gratis att delta – läs mer om tidschema och anmälning här. Observera att det endast vid instruktionstillfällena kommer att finnas möjlighet att prova uppvisningsdräkterna för festivalen.

Vi har även sänt in en ansökan om att uppträda med ett akrobatikprogram på en av kvällsgalorna som är på fredag eller lördag kväll. Akrobatikprogrammet som är insänt är Top Teams julfestprogram. Vi rekommenderar C3 (CIII) som tävlingsresultat, om man vill vara med i det, eftersom detta är ett ganska avancerat program.

Ni hittar mer info om hela festivalen och kostnader här >>

Vänliga hälsningar,

Drotts Gymnastiksektion

Kategorier:
Redskapsgymnastik