Voltgrop till Drott – stöd vår insamlig genom att sälja eller köpa WC- och hushållspapper

Drott bygger en voltgrop till sina gymnaster!

För år 2021 har Drotts gymnastiksektion beslutat att förverkliga en länge önskad investering till våra gymnaster – en voltgrop.

Talkoarbetet är i full gång och hittills har vi avverkat ca 20 planeringstimmar och 120 arbetstimmar. Ifall allt går som planerat så ska vi kunna ta ibruk voltgropen ännu i vår!

Voltgropens längd blir 13,5m inklusive både trampolin och grop och det är beräknat att gropen kommer att rymma hela 28 m3 skumkuber för gymnasterna att landa mjukt i.

Vi ser fram emot att ytterligare kunna höja träningsglädjen för våra gymnaster – vilken gymnast vill inte hoppa från en trampolin i en grop full av skumkuber. Så vad kan då gymnasterna annat öva i voltgropen?

  • Från kanten av gropen kan man på ett tryggt sätt börja t.ex. öva att hoppa volter framåt och bakåt.
  • Man kan lägga en matta ovanpå skumgummibitarna och få lagom stabilitet, men ändå mjukt och tryggt för att börja öva t.ex. flickisar och halvvolter från kanten av gropen.
  • Från räcket ovanför voltgropen kan man t.ex. öva sjömansvolter.
  • Man kan göra många olika svårare övningar på räcket utan större risk att skada sig.
  • Från trampolinen till voltgropen kan man öva en massa olika volter, t.ex. med skruv.
  • Senare kommer vi att ha också ringar ovanför gropen.

En voltgrop är en kostsam investering så för att samla in pengar säljer vi wc- och hushållspapper nu i mars. Vi hoppas att ni alla kan hjälpa till genom att antingen köpa eller sälja wc-papper;

Serla Hellä vit 32rl. Priset på en säck med 32 rullar är 16€

Serla Hushållspapper vit 16rl. Priset på en säck med 16 rullar är 14€

Alla tävlingsgrupper säljer minst 12 säckar per gymnast. Finns det fler tävlingsgymnaster i samma familj säljer man 6 säckar för följande gymnast(er).

För hobbygrupperna är det frivilligt att sälja.

Det har visat sig att det är ganska enkelt att sälja dessa produkter, så vi hoppas så många som möjligt är med! Vår målsättning är minst 500 sålda säckar WC-papper och minst 240 sålda säckar hushållspapper.

Här kommer länk till färdigt beställningsformulär att printa ut. Vi har sänt ut ett infobrev om insamlingen till den e-mailadress som ni meddelat i Hoika i samband med anmälning till vårens gymmnastikgrupper, men ifall ni inte fått mailet ska ni meddela om deltagande till infodrott@gmail.com

När försäljningen avslutats sänder vi ut en länk där ni får rapportera antal sålda säckar = det antal ni kommer att kvittera ut. Vi meddelar vid senare skede leveranstid och varifrån säckarna kan hämtas. Sen levererar ni själva WC-pappret hem till era köpare.

Till er som inte vill sälja men gärna köper WC-papper av oss så kommer här länken för beställning online. Hemleverans inom Jakobstad!

Om ni har andra ideer hur vi skulle kunna få in bidrag för voltgruppen så får ni gärna meddela oss!

Gymnastikhälsningar,
Drotts gymnastiksektion
infodrott@gmail.com

Kategorier:
Huvudsida Okategoriserade Redskapsgymnastik