FSG festival

FSG festival i Hangö den 14-16 juni

FSG Festivalen samlar gammal som ung för att uppträda med olika gymnastikuppvisningar. Drott kommer att delta i akrobatik massen som heter We are Golden och koreografin är gjord av NGF:s Carina, Emma och Ida Björkman.

Det är roligt att vara med i ett massprogram tillsammans med flera hundra andra redskapsgymnaster. Denna uppvisning är utomhus på söndagen 16.6 och man övar tillsammans med andra gymnaster under både fredag och lördag. Sara Snellman kommer att leda och träna in detta program hos oss. Alla gymnaster deltar i automatiskt i massprogrammet. Eventuellt kommer även Pamela Skytte att träna in ett ”gala program” som i så fall ska uppvisas på lördag kväll. Det kommer inga stora dräktkostnader med galaprogrammet. Vi försöker använda egna kläder så långt det går. Vi återkommer med tider för träningarna. Anmäl ert intresse på vårt excelformulär före 11.2, så att vi vet hur många personer det rör sig om!

För att kunna genomföra detta kommer det att bildas en festivalgrupp, med föräldrar och ledare. Man behöver utse 1-4 personer som koordinerar dräktbeställningar, resor, övernattning, andra bokningar och anmälningar etc. Mer info om tidtabell, dräkter och kostnader nedan.